Dermalni fileri

Zlatni standard ljepote

lijepa uz filer terapiju

Dermalni fileri supstancije su nalik gelu koje se injektiraju pod kožu kako bi ispunile i izravnale duboke linije lica i bore.

Namijenjeni su tretiranju svih zona lica, a najčešće se koriste za popunjavanje bora oko usana, korekciju kontura lica, usnica, korekciju podočnjaka te popunjavanje bora na dekolteu i vratu.

Sastojci dermalnih filera primarno nadoknađuju volumen, pomažu koži zadržati tekućinu, a neki od njih i obnoviti kolagen, čime se koži vraća izgubljeni volumen, glatkoća i zategnutost ne ugrožavajući prirodnost lica i mimiku. 

Preciznim doziranjem i dobro odabranim mjestom aplikacije, filer licu vraća mladenački sjaj

Dermalni fileri razvijeni su tako da čuvaju zdravlje kože ali i da pruže jednostavno, ugodno i minimalno bolno iskustvo aplikacije.

pomladivanje-filerom

Neinvazivnom metodom ubrizgavanja ispod bore, dermalni fileri potiskuju kožu prema gore, čime kožu čine zaglađenom i zategnutom tako apliciranjem filera u točno određene točke lica, klijentima pruža vrlo atraktivan makeover s iznimno prirodnim pomlađujućim rezultatima. 

Instantno pomlađuje, popravlja stanje umornih očiju, uklanja jastučiće ispod donjeg kapka te tamne kolutove oko očiju

Koje dermalne filere koristimo

U našem Laboratoriju ljepote koristimo vrhunske hijaluronske filere tvrtke Teosyal®, Juvéderm®, Profhilo® i Suiselle®.

Namijenjeni su tretiranju svih zona lica, a najčešće se koriste za popunjavanje bora oko usana, korekciju kontura lica, usnica, korekciju podočnjaka te popunjavanje bora na dekolteu i vratu ali  korekciju nosa

teosyal hijaluronski fileri
Kako izgleda tretman?

Nakon detaljnog pregleda i konzultacija s našom doktoricom te dogovora o krajnjem cilju koji se želi postići, tretman započinje čišćenjem lica i uklanjanjem šminke. Zatim kako bi ublažili injekcijske ubode, na lice se na nanosi topički anestetik.

Aplikacija filera traje svega par minuta. Filer se ubrizgava u željeno područje pomoću malih, tankih igala. Ispod bore volumizira udubinu, podiže je i tako ravna kožu lica.

Samo trajanje tretmana ovisi o broju tretiranih regija i količini filera koja se aplicira. Za svaku regiju zahvat traje 15tak minuta.

Tko su kandidati?

Idealni kandidati su osobe kod kojih je krenuli prvi znakovi starenja.

Sitne bore, hiperpigmentacijske mrlje, siv i beživotan ten te gruba tekstura kože koja svakom licu dodaje godine. Idealni su za nazolabijalne bore, pušačke i perioralne bore te za popunjavanje tankih usana.

Oporavak

Neposredno nakon tretmana može se pojaviti blaže oteknuće i manji podljev na mjestu injiciranja filera koje se obično povuče kroz nekoliko dana. No komplikacije kod ovog tretmana su vrlo rijetke i većina se klijenata nakon tretmana vraća svojim uobičajenim obavezama i aktivnostima.

U situaciji pojave bilo kakvih nuspojava ili imate pitanja vezana uz zahvat, stručni tim našeg dermatološkog laboratorija uvijek Vam je na raspolaganju za savjet ili kontrolni pregled.

Mjere opreza

Nakon tretmana kratkoročno se ne preporučuje odlazak u saunu i izlaganje suncu.

Postupak pomlađivanja lica zahtijeva dobro poznavanje anatomije, preparata koji se primjenjuju te mogućih nuspojava i komplikacija stoga prije odluke o zahvatu provjerite ima li filer odobrenje HALMED-a za primjenu, a svoje lice povjerite isključivo liječniku s licencom.

U situaciji pojave bilo kakvih nuspojava ili imate pitanja vezana uz zahvat, stručni tim našeg dermatološkog laboratorija uvijek Vam je na raspolaganju za savjet ili kontrolni pregled.

Želite li popuniti neželjene linije, vratiti mladenački volumen licu i osjećaj samopouzdanja ovaj je tretman idealan za Vas!