Dermapen

Kraljica tretmana za pomlađivanje kože

Blistava ljepota tretmanom mikrodermoabrazije

Dermapen je uređaj osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem. Za cilj ima vraćanje mladalačke jedrine lica, a osim klasičnog efekta zatezanja i pomlađivanja ovaj tretman izvrsne pokazuje u smanjivanju ožiljaka, akni, manjih bora, strija i hiperpigmentacije.

Dermapen tretman mikroiglicama efikasna je nekirurška metoda uklanjanja bora i ožiljaka

Dermapen terapija mikroiglicama ubraja se u podgrupu mezoterapije te efikasno stimulira proizvodnju kolagena, a ono što ga izdvaja od drugih antiage metoda je podešavanje dubine i vertikalnog kuta prodora mikroiglica do potkožnog tkiva, zbog čega može sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana).

U procesu regeneracije povećava prokrvljenost kože i stimulira sintezu kolagena

Stvarajući brojne oku jedva vidljive mikro ubode tretman na prirodan način inicira proces regeneracije, pospješujući transdermalni unos vitaminskih koktela u kožu, kako bi one djelovale u dubljim slojevima. 

Iglice Dermapena mogu se koristiti na bilo kojem dijelu lica i tijela, a u toku jednog tretmana može se tretirati različite vrste problema i stanja kože.

Potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija koža je nakon tretmana spremna blistati mjesecima

terapija-dermapenom

Osobito dobre rezultate postiže za: 

  • lifting lica (ublažavanje i smanjenje bora)
  • zatezanje i pomlađivanje kože
  • skupljanje pora
  • ublažavanje raznih ožiljaka (posebno nastalih od akni)
  • ublažavanje strija
  • uklanjanje pigmentacija

Muče li Vas ožiljci od akni i hiperpigmentacija ili želite osvježiti kožu lica i vratiti joj osjećaj mladenačke jedrine, priuštite joj čišćenje i regeneraciju Dermapenom!

Kako izgleda postupak?

Tretman počinje pregledom i analizom kože te razgovorom o problemu kože koji želite riješiti. Naša dermatologinja potom temeljito očistiti kožu od šminke i teških krema.

Sama procedura je bezbolna jer se na kožu prethodno nanosi topički anestetik, nakon čega se pristupa tretmanu.

Mikroiglicama Dermapena prelazimo preko dogovorene regije lica ili tijela stvarajući mnoštvo malih vertikalnih uboda, što potiče stvaranje kolagena i olakšava dublji prodor vitaminskih koktela.

Nakon tretmana na tretiranu regiju nanosi se dermokozmetika za umirivanje kože.

Za najbolje rezultat najbolje je napraviti seriju od 3 do 6 tretmana u razmaku od svakih 2-4 tjedana.

Tko su kandidati?

Idealni kandidati su sve dobne skupine i svi tipovi kože, jer ne postoje osobe koje na koži nemaju neka oštećenja, mrlje ili ožiljke.

Oporavak

Terapija uzrokuje blagu upalu i crvenilo te na dodir topliju kožu, što je normalna reakcija na tretman mikroiglicama.

Koža će se smiriti 1–2 sata nakon tretmana i posve normalizirati u sljedeća 24 sata.

Za zacjeljivanje kože i najbolji rezultat, u narednom period koži je potrebno osigurati dovoljno hidratacije i obnavljajuće njege.

Mjere opreza

Nakon tretmana nikako se ne preporučuje izlagati suncu, ići u saunu, bazen, solarij, koristiti abrazivna sredstva, lijekove, proizvode za samotamnjenje i sl. kako ne bi došlo do dodatnih iritacija.

Mezoterapiju Dermapenom ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, osobama koje pate od epilepsije, dijabetičarima i onkološkim pacijentima.

Imate li dodatnih pitanja, budite slobodni kontaktirati nas na +385 1 7987 480 ili dermatologija@poliklinika-labplus.hr i naši ljubazni djelatnici detaljno će Vas informirati i uputiti u obradu.