Dermatološki laboratorij

Kompletna dijagnostika na jednom mjestu

Dubinsko čišćenje kemijskim pilingom

Dermatološki laboratorij pruža najcjelokupniju dijagnostiku bolesti i stanja kože, vlasišta, noktiju i sluznica na jednom mjestu!

U suradnji s našim medicinsko-biokemijskim i mikrobiološkim laboratorijem Poliklinike LabPlus raspolažemo ispitnom opremom najnovije tehnologije i zapošljavamo iskusne i profesionalne stručnjake, koji za fokus u procesu rada imaju postizanje preciznih i pouzdanih rezultata u domenu laboratorijske i mikrobiološke dijagnostike.

Kvaliteta i efikasnost naši su osnovni postulati, oni jesu i uvijek će biti ključ našeg uspjeha i čine nas pouzdanim i kompetentnim partnerom liječnicima, medicinskim osoblju, ordinacijama, osiguravajućim društvima, firmama kao i pojedincima.

U okviru mikrobiološkog laboratorija, standardnim mikrobiološkim tehnikama uz korištenje najsuvremenije opreme i vrhunskih aparata, po preporukama WHO (Svjetske zdravstvene organizacije) i EUCAST-a (Europski odbor za testiranje antimikrobne osjetljivosti) na jednom mjestu moguća je obrada uzorka bez obzira o vrsti uzročnika (bakterije, virusi, gljive ili paraziti).

Širok raspon usluga na jednom mjestu

Osim dijagnostike i liječenja dermatoveneroloških bolesti, obavljamo i sve vrste malih kirurških zahvata poput ekscizije madeža, karcinoma kože, melanoma i ostalih benignih lezija pod lokalnom anestezijom.

Kao dodatak specijalističkim pregledima i uslugama medicinske kozmetologije, temelj naše ponude čine usluge estetske dermatologije:

Imate li dodatnih pitanja, budite slobodni kontaktirati nas na +385 1 7987 480 ili dermatologija@poliklinika-labplus.hr i naši ljubazni djelatnici detaljno će Vas informirati i uputiti u obradu.