Injekcijska lipoliza

Injekcijska lipoliza neinvazivna je metoda uklanjanja masnih stanica primjenom lipolitičkih koktela.

Oblikovanje tijela injekcijskom lipolizom
Zahvat je idealan za one pacijente kojima je potrebna manja dorada u oblikovanju tijela.

Injekcijska lipoliza fascinantnu učinkovitost postiže zahvaljujući snažnom lipolitičkom mezoterapijskom koktelu (PHOSPHOLIGHT) čiji su spojevi sastavni dio ljudskog tijela i sudjeluju u metabolizmu masti.

Injekcijska lipoliza je provjerena metoda koja eliminira nepoželjne aspekte kirurgije.

Supstance koje se koriste za tretman su 5% fosfatidilkolin i deoksikolat. Iznimno su učinkovite za lokalnu lipolizu tj. razgradnju tvrdokornih masnih naslaga s područja stražnjice, bedara, natkoljenica, nadlaktica, koljena, bokova, trbuha i leđa (kojih se čak i upornim vježbanjem teško riješiti) ali i vrlo efikasne u rješavanju podbratka.

Dozu i vrstu lipolitika određuje specijalist nakon pregleda i uzimanja detaljne anamneze.

Nakon aplikacije koktela, korištene kiseline u dodiru s mastima oštećuju stanične stijenke masnih stanica i razbijaju pohranjene masti. Obujam masnih stanica se smanjuje, a njihov sadržaj iz organizma izlučuje mokraćom.

Lokalizirano tretiranje viška masnih naslaga jedan je od najbrže rastućih trendova u estetskoj medicini.

Lipoliza Phospholightom nije tretman kojim se gube kilogrami, već metoda oblikovanja tijela. Ključna prednost tretmana je trajno uklanjanje masnog tkiva kod osoba koje ne dobivaju na tjelesnoj težini.

Kako izgleda tretman?

Tretman počinje pregledom i analizom kože, a u razgovoru s našom dermatologinjom dogovorate najefikasniji terapijski postupak za problem koji želite riješiti.

Nakod dogovora slijedi aplikacija lokalne anestezije. Potom se lipolitik mikroinjekcijama injicira direktno u potkožno masno tkivo dogovorene regije. Injiciranje supstance dovode do pucanja membrane masnih stanica, povećane razgradnje masti i blage upale koja dovodi do zatezanja kože.

Zahvat traje oko 30-45 minuta.

Za postizanja idealnog efekta, regija se tretira 3-4 puta, ovisno o količini i kakvoći masnog tkiva, ponekad je dovoljan i jedan tretman.

Tko su kandidati?

Idealni kandidati za lipolizu su zdrave osobe normalne tjelesne težine koje imaju problema s lokaliziranim naslagama masnog tkiva tipa na podbratku, trbuhu, struku, bokovima, bedrima, stražnjici, unutrašnjoj strani natkoljenice, nadlakticima, leđima, koljenima, listovima.

Tretman je idealan za klijente koje se ne odlučuju za agresivne postupke.

Oporavak

Sam postupak je bezbolan, no nakon aplikacije koktela dolazi do osjećaja peckanja te blagog crvenila koje vrlo brzo nestaje.

U situaciji pojave bilo kakvih nuspojava ili imate pitanja vezana uz zahvat, stručni tim našeg dermatološkog laboratorija uvijek Vam je na raspolaganju za savjet ili kontrolni pregled.

Mjere opreza

Tretman injekcijske lipolize kontraindiciran je kod osoba preosjetljivih na soju i ne preporučuje se kod bolesti bubrega, jetre i krvi te u trudnoći i tijekom dojenja.

Trenirate li redovno, hranite se zdravo no i dalje imate masne jastučiće kojih se nikako ne možete riješiti, lipoliza je idealan tretman baš za Vas!