Mikrodermoabrazija

Postupak kreiran kako bi se koži vratila prirodna blistavost

Blistava ljepota tretmanom mikrodermoabrazije

Mikrodermoabrazija medicinski je tretman koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira i obnavlja kožu.

Vrlo uspješan i iznimno blagi tretman koji čini Vašu kožu mlađom

Primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza.

Radi se o tehnici čišćenja lica koja pomoću kristala potiče obnovu kože skidanjem površinskog mrtvog sloja stanica pospješujući stvaranje novih, mladih stanica kože te njezino obnavljanje i pomlađivanje.

Izvrsno djeluje na umanjivanju vidljivosti bora, manjih ožiljaka i oštećenja od sunca

Ovaj tretman otvara kožu i mehaničkim pokretima uklanja njen površinski sloj, uzrokujući blago krvarenje, no ne ostavlja otvorene rane na koži već potpuno novu mladu kožu zbog čega se ne preporučuje ljeti.

Želite li na brz način postići sjajan, čist i osvježen izgled lica, ovaj će Vam tretman instantno vratiti prirodnu blistavost!

tretman-mikrodermoabrazijom
Kako izgleda postupak?

Tretman mikrodermoabrazije započinje čišćenjem lica te ovisno o stanju kože toniziranjem odgovarajućim preparatom.

Slijedi faza enzimatskog pilinga koji radi jaku eksfolijaciju stanica uklanjajući površinski sloj nečistoća. Gazicama potom uklanjamo nanesenu pastu i pripremamo kožu za mikrodermoabraziju.

Kontrolirana abrazija traje desetak minuta nakon čega koža poprima njegovan i mladolik izgled uz osjećaj da je konačno ‘prodisala’.

Tko su kandidati?

Kandidati su osobe svih dobnih skupina jer svima treba čista i zdrava koža i potpuno se može individualizirati prema problemu i tipu kože klijenta.

Oporavak

Nakon tretmana moguće je osjetiti blago zatezanje ili iritacije kože koje se povlači za nekoliko minuta do 24 sata.

Površina koža u tom će periodu prolaziti proces zacjeljivanja te joj je za obnovu najpotrebnija hidratacija.

Mjere opreza

Zbog djelovanja na površinski sloj kože ljušteći odumrle stanice, mikrodermoabrazija povećava osjetljivost kože na sunčeve zrake zbog čega se tretman ne preporučuje ljeti.

Imate li dodatnih pitanja, budite slobodni kontaktirati nas na +385 1 7987 480 ili dermatologija@poliklinika-labplus.hr i naši ljubazni djelatnici detaljno će Vas informirati i uputiti u obradu.