O nama

Laboratorij ljepote na jednom mjestu pruža cjelokupnu ponudu usluga medicinske, estetske i korektivne dermatologije. 

DermaLab poliklinika utemeljena je 2018. godine te uz primjenu najsuvremenijih metoda pruža kompletnu uslugu iz područja dermatologije i estetske medicine. 

Ono što DermaLab čini posebnim je spoj medicinskog i estetskog znanja, našeg stručnog tima sa zdravim pristupom ljepoti. 

U našem laboratoriju ljepote Vi ste uvijek na prvom mjestu, a naši stručnjaci su na raspolaganju kako bi odabrali najbolji tretman koji Vaša koža i tijelo zaslužuju. 

Redoviti dermatološki pregledi ključni su u prevenciji raznih bolesti, a promjene na koži koja je naš najveći organ ukazuju da je došlo do promjene zdravstvenog stanja našeg organizma. Skloni smo zanemarivanju takvih stanja što je u velikoj mjeri razlog kroničnih oboljenja. Zato su preventivni dermatološki pregledi od velike važnosti , te Vas upravo dermatolog može najbolje uputiti u potrebnu terapiju i eventualno liječenje Vaše kože. 

Uz dermatološke preglede u DermaLab-u možete pronaći i najsuvremenije nekirurške tretmane za lice i tijelo – koristimo isključivo proizvode i uređaje vodećih lidera na tržištu medicinskih neinvazivnih tretmana lica i tijela. 

U DermaLab-u smo maksimalno posvećeni Vama. Ponekad je potrebno malo kako bi dobili više. Upravo takvim minimalnim zahvatima, dermalnim filerima, mezoterapijskim koktelima, kemijskim pilinzima i drugim tretmanima, u DermaLab-u Vaša koža u trenu dobiva svjež, zdrav i njegovan izgled. 

Venerologija je sastavni dio specijalizacije dermatovenerologa i predstavlja dio specijalizacije koji se bavi dijagnostikom i liječenjem različitih vrsta spolnih bolesti, odnosno spolno prenosivih bolesti. Dolaskom u DermaLab moguće je obaviti izuzimanje uzorka -brisa koji se obrađuje u sklopu mikrobiološkog laboratorija Poliklinike LabPlus. 

Putem dobivenog nalaza moguće je dijagnosticiranje, a zatim i liječene veneričnih bolesti. Redoviti pregledi i pravilno liječenje ključni su za intimno zdravlje.

Doktorica Snježana Komadina, Spec. dermatovenerolog

Naš tim predvođen je Spec. dermatolovenerologicom doktoricom Snježanom Komadinom. 

Doktorica Snježana Komadina, završila je medicinski fakultet u Rijeci, a potom provela 7 i pol godina radeći u Hitnoj medicinskoj pomoći Ogulin, Rab i Mali Lošinj gdje je stekla široko znanje iz područja urgentne medicine. 

Kroz vrijeme rada u svojstvu specijalizanta, a potom i specijalista, posebno se educirala na području dermatokirurgije i dermatoskopije. 

Dr.Komadina vrlo vješto i kvalitetno uklanja madeže, melanome, karcinome kože uz mogućnost PHD analize u slučaju potrebe nakon čega izvodi korektivne kirurške zahvate. 

U Hrvatskoj i inozemstvu započela je svoju edukaciju još u dobu specijalizanta iz području estetske medicine. 

Zahvaljujući stalnim dodatnim edukacijama i praćenju novosti iz područja estetske medicine ima odlične rezultate u aplikaciji dermalnih filera, botoxa, uljepšavanja matičnim stanicama – PRP, mezoterapija. Jedna od njenih posebnosti su i uspješni tretmani kod gubitka kose te lipolitički kokteli. 

Sa ponosom naglašavamo kako je dr.Komadina nositelj titule najdoktora…