O nama

DermaLab – Laboratorij ljepote na jednom mjestu pruža najcjelokupniju ponudu usluga medicinske, estetske i korektivne dermatologije.

Provedbu tretmana, preglede, dijagnostiku i liječenje obavlja dr. Snježana Komadina, spec. dermatovenerologije s višegodišnjim iskustvom u dijagnostici i liječenju kožnih oboljenja.

Doktorica Snježana Komadina, Spec. dermatovenerolog

Doktorica Snježana Komadina, završila je medicinski fakultet u Rijeci, a potom provela 7 i pol godina radeći u HMP Ogulin, Rab i najduže u Malom Lošinju gdje je stekla široko znanje iz područja urgentne medicine.

Kroz vrijeme rada u svojstvu specijalizanta, a potom i specijalista, posebno se educirala na području dermatokirurgije i dermatoskopije. Vrlo vješto i kvalitetno uklanja madeže, melanome, karcinome kože te ostale korektivne kirurške zahvate.

U Hrvatskoj i inozemstvu još se kao specijalizant educira u području estetske medicine te ima odlične rezultate u aplikaciji dermalnih filera, botoxa, uljepšavanja matičnim stanicama – PRP, mezoterapija te tretmanima kod gubitka kose također i razne druge estetske metode koje su trenutno hit u estetskoj medicini u svijetu.