Tretmani lica za muškarce

Kako je po strukturi i debljini muška koža drugačija od ženske, zahtjeva i različitu njegu – posebno kreiranu samo za muškarce, tako tretmani lica za muškarce koje radimo u našem dermatološkom laboratoriju, pogoduju svim tipovima kože – od one najosjetljivije do najmasnije.

tretmani-lica-za-muskarce

Deblja za gotovo 20% od ženske te isprepletena čvršćom mrežom kolagenskih vlakana, dulje zadržava zategnutiji i čvršći izgled. No iako jaka i otporna na vanjske utjecaje, zbog svakodnevnog brijanja gubi svoju elastičnost i vlagu pa i ona s vremena na vrijeme treba prikladnu njegu. Muškarci imaju i više lojnih žlijezda, a samim time i više pora. I proizvodnja sebuma dvostruko je veća nego kod žena, zbog čega je muška koža masnija i sjajnija te sklonija nečistoćama i aknama.

Budući da se muška koža razlikuje od ženske kože, zahtjeva prilagođeni pristup njezi i upotrebu preparata koji poštuju njezine jedinstvene biološke osobine.

U našem Laboratoriju ljepote pod stručnim vodstvom dr. Snježane Komadina, spec. dermatovenerologije, dijagnostički postupak započinjemo personaliziranim pristupom svakom klijentu.

Tretmani lica za muškarce koje radimo, dio su zdravstvene njege muškarca i kao takvi idealni kako za liječenje akni i pigmentacijskih promjena tako i hidratiziranje i njegu kože sklone upalnim procesima i crvenilu uslijed brijanja ali i uklanjanje bora.

S obzirom na postojanje različitih kozmetičkih preparata i tretmana za njegu i liječenje kože lica, u prvom je koraku važno odrediti tip kože (mlađa, starija; masna, suha, normalna).

Potom u dogovoru s dermatologinjom dogovoriate tretman koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

U sklopu programa tretmana za muškarce pružamo sljedeće usluge:

Budući da je lice upravo ono što ljudi prvo primijete, razumljivo je željeti lijepo lice bez neuglednih pojava. Ako su bore, akne, crvenilo i/ili ožiljci noćna mora Vaše kože, dogovorite svoj termin i prepustite se u stručne ruke naše renomirane dermatologinje.

Imate li dodatnih pitanja, budite slobodni kontaktirati nas na +385 1 7987 480 ili dermatologija@poliklinika-labplus.hr i naši ljubazni djelatnici detaljno će Vas informirati i uputiti u obradu.